Saturday, April 23, 2016Edcamp Birmingham

8:00-8:30 Registration/Meet & Greet Breakfast Snacks/Create Session Board

8:30-9:00 - Welcome and Introductions

9:10-9:40 - Session A (30 min)

9:45-10:45 - Session B (1 hr)

10:50-11:20 - Session C (30 min)

11:25-12:25 - Session D (1 hr)

12:30-1:30 Lunch and Group Activity

1:35 - 2:05 - Session E (30 Min)

2:10 - 3:10 - Session E (1 hr)

3:15 - 3:30 Closing and Door Prizes (Must be present to win!)

4:00 - After Party